Motoros partnerek


Új partnerünk: Magyar Mentőmotor Alapítvány

2009-ben Alapítványunk azzal a kifejezett céllal jött létre, hogy segítse a magyarországi motoros mentés fejlesztését és gondoskodjon arról, hogy a mentőmotorokon dolgozók a lehető legmagasabb szinten végezhessék munkájukat. Az elmúlt 6 évben számtalan szakmai és technikai fejlesztés fűződik a Magyar Mentőmotor Alapítvány nevéhez. Jelenleg a futó motorpark 90%-a a mi tulajdonunk és mi gondoskodunk motorosaink védelméről is, hiszen valamennyi védőfelszerelést (ruházatot, sisakot, csizmát, kesztyűt) mi vásárolunk.

Az idei esztendőben több mint 1600 kivonulást hajtottunk végre, amely több mint 30%-os növekedést jelent a korábbi évekhez képest. Számtalan motoros rendezvényen, közbiztonsági napon veszünk részt minden évben, emellett jelentős szerepet vállalunk iskolákban, óvodákban, hogy a gyerekek minél korábban elsajátíthassák az elsősegélynyújtás alapvető ismereteit. Alapítványunk közhasznú szervezetként működik, semmilyen gazdasági tevékenységet nem folytatunk, így működésünk és ezáltal a motoros mentés léte azon a támogatáson múlik, amelyek alapítványunkhoz érkeznek különböző cégek, szervezetek és nem utolsósorban magánszemélyek felajánlásaiból.

Évről évre egyre többen ajánlják fel alapítványunknak adójuk 1%-át, ezzel is segítve munkánkat. Ez kiemelten fontos számunkra, hiszen egyrészt mutatja társadalmi ismertségünket és elismertségünket, emellett megteremti a lehetőségét a Mentőmotoros Szolgálat további fejlesztésének.

Kérjük, amennyiben lehetőségeid engedik, Te is támogasd Alapítványunk munkáját!

Ismerd meg jobban munkánkat!

Mentőmotor: versenyben az idővel

Mentőmotoros

Új motoros partnerünk a Karasna Kft.

Üzletünk több mint tíz éves múltra tekint vissza. Minőségi termékekkel és kiszolgálással várjuk a motorozás kedvelőit. Intézz el mindent egy helyen!

Szakszerűen felöltöztetünk tetőtől talpig és ellátunk téged jó tanácsokkal is, együtt kiválasztjuk a legmegfelelőbb motort számodra, melyet készpénzre vagy akár hitelre is megvásárolhatsz nálunk. Sőt még vezetéstechnikai tréningekre is regisztrálhatsz nálunk (Safety Hungary, Rili)!

Dainese ruházat, Akrapovic kipufogók, Rizoma kiegészítők hivatalos importőreként állunk rendelkezésedre. Továbbá Honda motorkerékpárok forgalmazásával, gyári és utángyártott alkatrészekkel és még sok más kiegészítővel foglalkozunk, ami elengedhetetlen a motorozáshoz. Szervizünkben márka függetlenül vállalunk javítást, felújítást, vizsgáztatást, gumiszerelést és biztosítási ügyintézést. Törzsvásárlóinknak VIP kártyával kedveskedünk.

Kellemes böngészést kívánunk és szeretettel várunk személyesen is üzletünkben, "ahol a legjobbak találkoznak!"

Karasna Motorosbolt

Túranaptár

Motoros üdvözlettel: A Karasna csapata

Karasna Motorosbolt