Motor assistance tudnivalók

Assistance biztosítás önállóan

Utasbiztosítás nélkül is lehetséges önálló motor assistance biztosítást kötni! Magyarországra vagy Európára érvényes csomagok közül választhatsz. Szerződéskötés résznél található űrlapunk kitöltésével indíthatod el az offline kötési folyamatot vagy kérhetsz visszahívást telefonos szerződéskötéshez.

Fontos tudnivalók:

  • 15 évesnél fiatalabb motorokra köthető
  • 0-24 Mapfre segélyhívó belföldről, külföldről – +36-1-3451740

Az Európa assistance csomag területi hatálya Európa összes országára illetve a Földközi tenger partvidékére érvényes, beleértve a szigeteket is. Az assistance szolgáltatás nem terjed ki Albániára, Fehéroroszországra valamint Oroszország és Törökország ázsiai részére.

Szerződéskötés

Utasbiztosítás assistance szolgáltatással

Külföldi motoros túrák tervezésénél kihagyhatatlan költségtényező egy jó utas és motor assistance biztosítás. Napi pár száz forintos díjért akár több százezres tehertől óvhatjuk meg magunkat egy nem várt baleset, betegség vagy motormentés esetén.

Az assistance szolgáltatás motormentésben, szervizbe szállításban, hazahozatalban, szállásszervezésben nyújt segítséget.

Az utasbiztosítás a motoros orvosi ellátásának költségeit fedezi betegség, baleset esetén.

A biztosítást a szerződéskötés fejezetnél egyszerűen és kényelmesen online is megkötheted. Űrlapunk kitöltésével elindíthatod az offline folyamatot vagy kérhetsz visszahívást telefonos szerződéskötéshez.

A motor assistance szolgáltatás Európa országaira érvényes kivéve: Albánia, Ciprus, Izrael, Moldova Törökország ázsiai része.

Három utasbiztosítási csomag közül választhatsz, melyekhez kiegészítésként köthető a motor assistance.

Részletes leírás és díjak

Fontos tudnivalók:

  • 15 évesnél fiatalabb motorokra köthető, max. 31 napos külföldi motorozásra,
  • online szerződéskötés is lehetséges,
  • motoros csapatoknak díjkedvezményt biztosítunk.
  • 0-24 EUB segélyhívó külföldről- +36-1-465-3666

Balesetmentes motorozást kívánok!